• Головна
  • «Свобода» хоче зробити у Межигір’ї сиротинець
14:29, 22 лютого 2014 р.

«Свобода» хоче зробити у Межигір’ї сиротинець

Зараз у Межигір’я є вільний доступ, туди допускають людей – Януковича там уже немає.

"Зараз фракція «Свободи» реєструє в парламенті проект постанови про передачу Межигір’я до державної власності. Після цього ухвалимо рішення, що робити далі: можливо, там буде розташовано сиротинець чи щось інше. Але, без сумніву, це стане символом очищення України від корупції», – заявив 22 лютого 2014 року, виступаючи у парламенті, народний депутат України від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

Парламентар-свободівець зазначив: «Добре, що в останні дні парламент став схожим на законодавчий орган, але водночас погано, що це сталося тільки після того, як загинули сотні людей. Це означає, що наше суспільство заплатило велику ціну, аби його почули. І зараз є ще багато таких, хто називає себе «народними депутатами», але їх тут немає. Тому той, хто має честь і гідність, повинен бути зараз у парламенті, аби ухвалювати необхідні для України та народу рішення.

Нині головне – зберегти Україну, бо ми розуміємо, що будь-якого сепаратизму в державі насправді немає – люди єдині. І тих, хто намагатиметься штучно здійснювати інспірований ззовні розкол, буде покарано згідно з законом. Тому нині парламент має негайно брати на себе відповідальність і виводити країну з глухого кута, в який її завів Янукович, формувати легітимні органи влади і розпочинати процес творення нової України.

Усі народні депутати, яких ще тут немає, – ви зобов’язані сюди прийти і брати участь у процесі! У разі, якщо ви цього не зробите, ви – не депутати і не громадяни!».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Межигір’я
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...