• Головна
  • Як зберегти кошти від інфляції
Реклама
10:20, 25 лютого 2014 р.

Як зберегти кошти від інфляції

Реклама

Девальвація національної валюти – явище, котре, на жаль, вже стає звичним для громадян таких держав, як Україна, Росія, Білорусь та решти. Знецінення валюти кожної з цих держав призводить до зниження купівельної спроможності народу. Це стає особливо помітно на тлі подорожчання тих чи інших товарів. Гроші тануть на очах. Про це знають громадяни, які отримують зарплатні та соціальні виплати національною валютою. Вони бідніють на 5%-10% щоденно.

У пошуках виходу з ситуації, що склалася, та хвилюючись за свої заощадження, чимало з людей намагається гарантувати збереження своїх грошей з допомогою банківських депозитів. Тим більше, що банкіри, відчувши негаразди, намагаються активно заманювати вкладників високими ставками та програмами лояльності.

У підсумку, хто відразу, а хто з часом, розуміє безперспективність такого способу збереження коштів, як відкриття депозиту.

Зауважте, тут вже не йде мова про дохід, а лишень про збереження, оскільки реально заробити на відсотках по вкладу сьогодні неможливо. Втім, і про збереження годі й казати.

У всіх перерахованих вище державах інфляція «з'їдає» будь-які обіцяні процентні ставки. Додайте ще девальвацію національної валюти, - і про вигоду збереження коштів на депозиті можна взагалі забути.

Крім решти, знецінена валюта України, Росії та Білорусі має далеко не позитивний вплив на кредити, котрі громадяни оформлюють у вітчизняних банках. Населення у такій ситуації змушене не тільки виплачувати проценти по кредитним угодам, але й доплачувати «зверху» (тобто, переплачувати), враховуючи темпи інфляції та масштаби девальвації.

Безвихідь штовхає людей шукати більш вигідні варіанти для того, аби забезпечити своїм кровним збереження та, можливо, ще й примножити їх. Громадяни, більшість з яких – це вихідці з СРСР, з острахом, та, все ж, йдуть на валютний ринок Форекс. Валютний ринок, завдяки інвестиціям в який чимало громадян славнозвісної Європи, США, та, врешті, і всього світу, отримали гарантований регулярний дохід, за межами нашої вітчизни такий же звичний для сприйняття народу, як у нас звичайні банківські вклади.

У всіх на вустах «золоті» переваги інвестицій у ПАММ-рахунки на Форексі перед банківськими депозитами:

  • доступність (освіта, вік, наявність основного місця роботи – не мають жодного значення),

  • низький вхідний поріг (можна відкрити рахунок, маючи на руках всього лише 100$),

  • регулярне зняття прибутку (відсотки можна знімати щотижня),

  • відчутний розмір доходу (щомісяця інвестор Форексу отримує стільки ж, скільки вкладник банку за весь рік).

Інвестор не торгує самостійно валютою на ринку, не вивчає стратегії торгівлі, а лишень довіряє свої гроші в управління професійному трейдеру, котрий і буде торгувати та заробляти прибуток.

Ви приєднуєте свій рахунок до його спеціального торгового ПАММ-рахунку. Кажучи простою мовою, трейдер розпоряджається вашими коштами, мовби за дорученням.

Але він тільки торгує ними, а зняти хоча б копійчину з вашого особистого рахунку він не має ані права, ані технічних можливостей.

До речі, на «голову» вище звичайних ПАММ-рахунків зараз інший фінансовий інструмент – Індекси ПАММ-рахунків. Це єдина одиниця, свого роду «комплект» з «най-най» кращих ПАММ-рахунків.

Тому за будь-яких умов Індекс завжди залишається з позитивною дохідністю. І, що найголовніше в нинішній ситуації, - прибутковість Індексів (на кшталт, Компанії Форекс Тренд) щотижня зростає на 2%-3%. А це вкрай важливо для захисту коштів від інфляції.

Підсумок: такі високоефективні фінансові інструменти, як Індекси ПАММ-рахунків, гарантують інвесторам не тільки регулярний та високий прибуток, але і впевненість у фінансовому благополуччі своєї родини та у стабільності завтрашнього дня!  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Форекс #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...