• Головна
  • Усі медичні заклади Львівщини працюють у режимі підвищеної готовності
19:08, 19 лютого 2014 р.

Усі медичні заклади Львівщини працюють у режимі підвищеної готовності

Департамент охорони здоров’я Львівської області повідомляє, що усі медичні заклади області працюють у режимі підвищеної готовності.

У всіх лікарнях Львівщини від районних до спеціалізованих обласних центрів цілодобово безвідмовно надається необхідна медична допомога потерпілим під час акцій протесту. У всіх медичних закладах забезпечується дотримання права пацієнтів на захист персональних даних та конфіденційність медичної інформації, - повідомляє ЛОДА. 

За оперативними даними станом на 8.00 в області щоденно у штатному режимі надають екстрену та швидку медичну допомогу 140 бригад. За оперативними даними впродовж ночі з 18 на 19 лютого з вулиць міста Львова бригадами швидкої медичної допомоги госпіталізовано 16 осіб, з них 11 військовослужбовців.

Шляхом постійної ротації працює 4 реанімобілі обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф для транспортування важко травмованих мешканців області з м. Києва у спеціалізовані стаціонари області. Станом на 14 год. 19 лютого 2014 року реанімобїлями вже перевезено 10 постраждалих.

Водночас департамент охорони здоров’я звертається до всіх мешканців міста з наполегливим проханням не перешкоджати роботі бригад екстреної медичної допомоги, адже кожна хвилина затримання в наданні меддопомоги може коштувати людині життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...