• Головна
  • Мер Львова висловив свою чітку позицію
15:23, 19 лютого 2014 р.

Мер Львова висловив свою чітку позицію

Сьогодні, 19 лютого, в приміщенні Львівської міської ради відбулась зустріч міського голови з представниками ЗМІ стосовно подій в місті.

Під час брифінгу мер зазначив, що важливим є збереження безпеки, уникнення мародерств та погромів, охорона підприємств та банківських установ, - повідомляє прес-служба ЛМР. 

«В Україні гуманітарна катастрофа. Події останньої доби в Києві відлунням відбились у Львові. Приниження людської гідності, смерть людей привела до небаченого протесту. Його вже у Львові охарактеризували як ніч гніву», - зазначає міський голова Львова.

Як стало відомо, станом на сьогодні більше 30 людей, які постраждали внаслідок нічних протестів, звернулися в медичні установи міста. Всі вони отримали кваліфіковану медичну допомогу.

«Ми і надалі надаємо допомогу всім, хто отримує поранення і приїжджає на лікування до Львова. Але питання №1 на сьогоднішній день - це питання безпеки. Важливо, щоб у місті не було мародерств і погромів. Має бути забезпечена охорона підприємств, банківських установ. Має здійснюватись інкасація. Повинні працювати магазини, які є важливими для того, щоб люди могли нормально функціонувати. Ситуація надзвичайно складна. Вона матиме свою динаміку розвитку, тож я постійно інформувати вас про подальші кроки», - додав Андрій Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...