• Головна
  • На Львівщині закрили усі кримінальні справи на Євромайданівців
08:32, 19 лютого 2014 р.

На Львівщині закрили усі кримінальні справи на Євромайданівців

Йдеться про звільнення від кримінальної відповідальності осіб за правопорушення, вчинені під час масових акцій протесту в період 27 грудня 2013 року по 2 лютого 2014 року та закриття відповідних кримінальних проваджень.

Як уже повідомлялось, Закон України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування  та   покарання  осіб  з приводу  подій, які  мали  місце  під час  проведення мирних зібрань» передбачав низку умов, за виконання  яких учасники акцій протесту звільняються від кримінальної відповідальності. Про це 032.ua повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

З огляду на виконання останніми зазначених у ньому умов з 17 лютого його уведено введено в дію. 

Відтак, органами прокуратури Львівської області вжито заходів з метою виконання положень згаданого Закону України.

Загалом під дію цього закону підпадали 26 кримінальних проваджень, зареєстрованих правоохоронними органами Львівської області.

Станом на 18 лютого, прокурорами прийнято рішення про закриття усіх 26 кримінальних проваджень, у яких жодній особі не оголошувалось про підозру.

Таким чином, органами прокуратури Львівської області вимоги Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування  та   покарання  осіб  з приводу  подій, які  мали  місце  під час  проведення мирних зібрань» виконано у повному обсязі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,85
EUR
42,75
42,90
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...