• Головна
  • На Львівщині лижники-паралімпійці розіграли путівки на Олімпіаду (ФОТО)
17:29, 17 лютого 2014 р.

На Львівщині лижники-паралімпійці розіграли путівки на Олімпіаду (ФОТО)

Участь у змаганнях беруть спортсмени з 14 областей України.

На Турківщині розпочався Чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. Про це 032.ua повідомила Оксана Вацеба.

На Львівщині лижники-паралімпійці розіграли путівки на Олімпіаду (ФОТО), фото-1

15 лютого на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України, що знаходиться у с. Яворів Турківського району Львівщини, відбулася урочиста церемонія відкриття чемпіонату України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору. Змагання на Турківщині триватимуть до 20 лютого.

На Львівщині лижники-паралімпійці розіграли путівки на Олімпіаду (ФОТО), фото-2

Участь у змаганнях беруть спортсмени з 14 областей України, зокрема, команди Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернігівської й м. Києва, а також повний склад національної паралімпійської збірної команди України з зимових видів спорту (29 спортсменів), яка захищатиме честь нашої держави на зимових Паралімпійських іграх, що відбудуться в Сочі з 6 до 17 березня 2014 року.

На Львівщині лижники-паралімпійці розіграли путівки на Олімпіаду (ФОТО), фото-3

Цей чемпіонат України може пишатися своїми учасниками

Головний тренер національної паралімпійської збірної команди України Андрій Нестеренко висловив щиру подяку керівництву бази, представникові Національного комітету спорту інвалідів України у Львівському регіоні Мирославі Шперик, керівникам Турківського району за неймовірні зусилля, докладені для підготовки лижних трас та чудові побутові умови для неповносправних спортсменів.

На Львівщині лижники-паралімпійці розіграли путівки на Олімпіаду (ФОТО), фото-4

Цей чемпіонат України може пишатися своїми учасниками, адже серед них – відома всьому світові спортсменка, Герой України, багаторазова чемпіонка та призерка трьох зимових Паралімпіад Олена Юрковська, володарка титулу Міжнародного Паралімпійського комітету «Найкращий дебют Паралімпіади-2010» Олександра Кононова; 13 учасників Паралімпійських ігор, у тому числі – 6 чемпіонів та призерів зимових Паралімпіад; 4 Заслужених майстрів спорту України, 7 майстрів спорту України міжнародного класу, 4 майстри спорту України.

IMG_9308IMG_9327IMG_9329IMG_9330IMG_9331IMG_9332IMG_9336IMG_9337IMG_9341IMG_9343IMG_9348

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...