• Головна
  • У львівській філармонії День усіх закоханих відсвяткують не лише 14 лютого
18:20, 14 лютого 2014 р.

У львівській філармонії День усіх закоханих відсвяткують не лише 14 лютого

Закохані пари зможуть приємно провести час, послухавши понад 30 коротких класичних мелодій-мініатюр у виконанні Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова».

Свято закоханих продовжиться у Львівській філармонії у вівторок, 18 лютого, на концерті «Музичний відпочинок».  Про це 032.ua повідомила прес-служба Львівської філармонії. 

Справжнім подарунком концерт стане для студентів, адже на ньому діятиме акція, за якою 100 студентів, пред’явивши свій студентський квиток, безкоштовно відвідають концерт. Така акція, за словами директора Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» Ростислава Бурка, «має на меті продовжити щасливу мить закоханості для студентів,  адже класична музика виражає справжні почуття, велику гаму емоцій в світосприйнятті. Це для людини є своєрідною формою діалогу для відкриття власних переживань».

У концерті академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» виконає класичні мелодії, зокрема прозвучать твори Моцарта,  Вівальді, Штрауса, Брамса та сучасного композитора Йоахима Андерсона. Особливою родзинкою концертної програми буде виступ блискучого віртуоза Ігоря Мацелюха, який гратиме на унікальному інструменті – флейті Пана. «Музичний відпочинок» – це можливість послухати хорошу музику, а також приємно провести час. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...