• Головна
  • У Львівській філармонії зроблять чудовий подарунок діткам
23:04, 10 лютого 2014 р.

У Львівській філармонії зроблять чудовий подарунок діткам

Солісти Львівської філармонії створять чарівну казкову атмосферу, у якій діти побачать, які у світі є чудеса.  

На сцені Львівської філармонії, 12 лютого о 14: 30 відбудеться музично-поетична феєрія  «Подарунок лісового чарівника».

У казці ролі виконають: Інна Павлюк, Ліля Винницька, Володимир Пономаренко, Наталія Грановська, Назар Тацишин, Віталія Голубнича, Ніна Карпінець, Ірена Грех, Ірина Стефанко, Ольга Фенюк.  Цікавою для дітей буде програма фокусниці Оксани Кузіної. Казка триває близько 60 хв. Режисер-постановник — Любов Фітьо.

Автором казки «Подарунок лісового чарівника» є відомий львівський композитор - Євген Заставний. Автор лібрето - Василь Сагайдак. Вона оповідає, що за легендою, з прадавніх часів, звірі жили без хвостів, але їм було надзвичайно зле без них. Вони пішли до чарівника, який мешкав у лісі, і попросили зробити їм хвости. Чарівник пообіцяв їм 100 хвостів.

Кожен із звірів приходить до чарівника за своїм хвостом і виконує чудовий музичний номер. А чарівник також співає сучасні пісні. У звірят є спільні музичні композиції, зокрема, розпочнеться казка з чудової пісні «Станьмо в коло»». Іншою спільною піснею звірів є «Мандрівна», яку звірята співають, подорожуючи до чарівника. Казка завершується піснею «Заводьмо новий танець», у якій всі звірята радітимуть, що з хвостами.

«Подарунок лісового чарівника» допоможе дітям краще вивчити улюблених звірів та їхні особливості та навчить дітей любові до музики.

Як розповіла режисер-постановник Львівської філармонії Любов Фітьо, ідея казки виникла під час роботи журі фестивалю «Зоряний спалах». Композитор Євген Заставний дізнався про музичні дитячі вистави у філармонії: «Пан Коцький», «Лис Микита», «Дитяча розважальна» і запропонував поставити у Львівській філармонії свою казку для дітей молодшого і середнього віку, в якій вже є музичний супровід. Так, до Львівської філармонії потрапила казка «Подарунок лісового чарівника». Ця казка, у 2011 р. була також поставлена у Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...