• Головна
  • У Львові невидимий вбивця забрав життя жінки
14:23, 9 лютого 2014 р.

У Львові невидимий вбивця забрав життя жінки

Постраждалу в стані середньої важкості госпіталізовано у лікарню. Вона вижила

 За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 8 лютого о 11.16 год. на тел. 103 поступила інформація про те, що в Галицькому районі в квартирі п'ятиповерхового житлового будинку отруїлася чадним газом одна особа: жінка 1972 року народження.

Постраждалу в стані середньої важкості госпіталізовано у ЛОКЛ. Після проведення додаткового медичного обстеження отруєння чадним газом підтвердилось.

Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово перекрито подачу газу до квартири, працівниками ПАТ "Львівгаз" встановлено тяга в наявності. Попередня причина події порушення правил експлуатації газових приладів.

Нагадаємо, чадний газ (окис вуглецю) - безколірний газ без запаху. Отруєння може статись під час роботи бензинових двигунів, при згорянні природного газу, при пожежах та на деяких промислових об'єктах. Велика кількість смертельних випадків відбувається у закритих приміщеннях з відсутнього вентиляцією, наприклад, в квартирах, де встановлені євро вікна без повітрофільтрів та гаражах.

Ознаки та симптоми отруєння чадним газом:  головний біль, м'язова слабість, задуха,  червоний колір обличчя, потьмарення свідомості, тривала дія чадного газу може привести до смерті.

Перша допомога при отруєнні чадним газом: Негайно викличте машину «швидкої медичної допомоги». Постраждалого необхідно винести на свіже повітря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...