• Головна
  • Потерпілий хлопець зі Львова розповів, звідки у нього з’явився пакет з вибухівкою
Тема дня
17:45, 7 лютого 2014 р.

Потерпілий хлопець зі Львова розповів, звідки у нього з’явився пакет з вибухівкою

Тема дня

Пакет, який згодом вибухнув у Будинку профспілок, постраждалому хлопцю Роману Дзівінському передав чоловік середнього зросту.

Про це повідомив сам Роман Дзівінський, слова якого наводить його адвокат Євгенія Закревська, - пише «Українська правда».

«Зі слів мого клієнта, потерпілого від вибуху вчора, 6 лютого, в Будинку профспілок, коробку з вибухівкою йому передав неподалік від будинку профспілок чоловік середнього зросту і статури (близько 1,75 метрів), в арафатці і капюшоні, сірій (здається) куртці», – сказала вона.

«Говорив українською, але так, як це зазвичай роблять російськомовні – більш виразно, ніж потрібно. Побачив бейдж правого сектору. Потім перепитав, чи дійсно хлопець з Правого сектору. Впевнившись, передав коробку коричневого кольору, сказавши щось на кшалт: «Хлопці – герої, матимете собі презент», – розповіла адвокат.

«Повернувшись до Будинку профспілок та розпакувавши коробку, хлопець виявив в ній предмет, схожий на тубус для великої кубинської сигари, як він її собі уявляв. Почав розкривати правою рукою, тримаючи в лівій, і стався вибух, яким йому відірвало ліву кисть і пальці правої руки, обпекло око», – додала Закревська.

«Я розмовляла з постраждалим «на виході» із наркозу і потім протягом декількох годин. Жодних підстав не вірити сказаному в мене немає», – додала вона.

Євгенія Закревська також зазначила, що вона уточнила в Будинку профспілок інформацію щодо виявлення вибухового пристрою в коробці із медикаментами.

«Отримала відповідь, що з постраждалим хлопцем до мене ніхто не розмовляв, бо це було фактично неможливо. І інформація щодо коробки із медикаментами – то було ймовірне припущення, бо найчастіше передають саме медикаменти», – повідомила адвокат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...