• Головна
  • Львівські нардепи під час прийняття бюджету бавились телефонами та говорили про цукерки
Підсумки дня
08:21, 7 лютого 2014 р.

Львівські нардепи під час прийняття бюджету бавились телефонами та говорили про цукерки

Підсумки дня

Під час вчорашньої сесії Львівської міської ради, народні обранці дивували присутніх щохвилини.

Як не просив мер Львова Андрій Садовий прийти народних депутатів вчасно, у свій робочий день вони не спромоглися зібратися на 10.00. Загалом із 90 депутатів на засідання прийшли лише 65. Тільки-но сесія почалась, як Садовий оголосив перерву на «15 хвилин», яка тривала майже годину.

Із чотирнадцяти питань, у порядку денному залишилось лише три – усі стосувалися прийняття бюджету на 2014 рік. Не розглянули депутати ані питання «трамвай на Сихів», ані Євробаскет-2015. Проте поговорили про цукерки і як їх правильно ділити. До речі, для зручності за перебігом подій можна було спостерігати онлайн.

Попри те, що сесія львівської міської ради не була довготривалою – до обіду усі розійшлися, було гаряче. Свободівці посварились із Садовим через те, що той хотів роздати премії своїм хлопцям. Але сума винагороди була такої, що таку б премію захотіли б усі. «Чому б не дати її лікарям, які рятують наші життя?», - запитували львів’яни у коментарях до новини.

Садовий вірить, що його хлопці працюють за 1300 грн. «Ми сьогодні мали можливість дати їм більшу платню, але депутати цього не зробили і 2,5 млн грн були вилучені з коштів, які йшли на апарат управління. Рівень зарплати є надзвичайно критично низький », - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Менші гроші обіцяли  за інформацію про вбивць, які відправили на той світ наших галичан. І не маленька винагорода – сто тисяч доларів.

Здивувало журналістів те, що під час такого важливого засідання, коли приймається бюджет, «хлопці» бавились мобільними телефонами та читали газета. Та не усі це навіть приховували – хтось перед мером дістав айфон, інші ж – ховались під столом, як у школі.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...