• Головна
  • У Львові шукатимуть найвродливіших дівчат
22:32, 5 лютого 2014 р.

У Львові шукатимуть найвродливіших дівчат

Основні вимоги - вік до 24 років та відсутність обручки

Вже цієї суботи, 8 лютого  о 14:00 в клубі  «Rafinad People» вул. Руданського, 1 відбудеться кастинг конкурсу «Miss Lviv 2014». Дівчатам для кастингу треба буде гарно виглядати, для чого вони будуть шити собі сукні, для яких треба ще купити шовкові тканини.

купить шелковые ткани в интернет магазине

купить шелковые ткани в интернет магазине

Конкурс краси "MissLviv" - це унікальний проект, який за багаторічну історію свого існування став гордістю та надбанням нашого міста. Головний конкурс краси та грації є візитною карткою Львова, професійним трампліном для реалізації амбітних планів його учасниць. Подія збирає навколо себе всю культурну, ділову та політичну еліту Львівщини. Варто зауважити, що конкурс транслюватиметься на одному із головних каналів міста. Найочікуваніше телевізійне шоу, вражатиме цікавими постановками, оригінальними виходами учасниць, а також запрошеними гостями, які співатимуть для наших глядачів.

Міс Львів – це єдиний на сьогодні ліцензований конкурс краси в нашому регіоні, його історія сягає вже близько 20-ти років. Щороку «Miss Lviv» відвідує понад 1000 глядачів, а ще близько 750 000 глядачів збирає, біля своїх екранів, телетрансляція церемонії нагородження.

Нагадаємо, цього річ конкурс, традиційно, відбудеться за підтримки національного комітету «Міс Україна», переможниця представлятиме Львів на конкурсі «Міс Україна 2014», і якщо пощастить, то стане обличчям країни у світовому конкурсі краси.

«Конкурс Міс Львів – це беззаперечно грандіозна подія та масштабне шоу. Уже цієї суботи ми проводимо кастинг дівчат, які мають мрію стати найкрасивішою.  Часто запитують про критерії відбору, насправді, їх є багато, але найголовніше – це харизматичність учасниці. Не варто забувати, що це доволі важка робота, виснажливі репетиції та довгий процес підготовки. Але в кінцевому результаті, ми отримуємо конкурс, рівних якому в Західній Україні не має. Якщо ти маєш мрію, то ми чекаємо на тебе», - Валерія Никифорець, директор конкурсу «Miss Lviv».

Вимоги до учасників кастингу - це вік від 16 років до 24 років та бути неодруженою.

«Ми також маємо певні вимоги і до зовнішнього вигляду конкурсанток. В основному це чисте, розпущене волосся, кастинговий макіяж (допускається тональний крем, туш, блиск пастельних тонів), одяг, що дозволяє розгледіти фігуру і  взуття на підборах»,  - наголосили організатори.

Нагадаємо, що минулого року  корону «Міс Львів» отримала Корнелія Готра, яка представляла Львів на конкурсі  «Міс Україна – 2013». Корнелія потрапила у фінал, здобула титул «Міс фото» і посіла почесне четверте місце.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...