• Головна
  • «У Львові замінували аеропорт», - про це невідомий повідомив оператору лінії «102»
11:43, 5 лютого 2014 р.

«У Львові замінували аеропорт», - про це невідомий повідомив оператору лінії «102»

У Львові уже були спроби замінувати вокзал, суд. Тепер черга дійшла і до аеропорту

Вчора, 04 лютого, близько 23 години до оператора лінії «102» надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування львівського аеропорту.


Читайте також: Замінування апеляційного суду у Львові виявилось злим жартом (ФОТО)

Як інформує прес-служба Львівського міського управління міліції, чоловік повідомив, що сьогодні, 5 лютого, буде підірвано приміщення летовища.

На місце можливого осередку вибуху одразу виїхала слідчо-оперативна група Залізничного районного відділу міліції та експерти-криміналісти. В результаті проведення ретельного огляду аеропорту вибухових речовин та пристроїв виявлено не було.


Читайте також: Росіянин повідомив про замінування львівської залізниці. Вокзал «прочісують» сапери

Співробітники карного розшуку Львівського міського управління міліції впродовж кількох годин встановили особу псевдо-мінера. Ним виявився 54-річний мешканець одного із сіл Львівщини.

Пояснити мотиви свого вчинку правоохоронцям чоловік не зміг, оскільки, телефонуючи до оператора «102», перебував в стані алкогольного сп’яніння. Як розповів селянин, пиятиці передував конфлікт із співмешканкою.

Нагадаємо, у Львові вранці 11 січня 2014 року о 8.51 годині на номер телефону 102 від невідомої особи надійшло повідомлення про замінування Львівського СІЗО. Чоловік запевняв, що йому стало відомо про можливе замінування будівлі слідчого ізолятора, що на вулиці Городоцькій, 20.

Читайте також: Жартівник-мінер, який чотири рази «мінував» залізницю, отримав чотири роки в’язниці

На цей час відкрито кримінальне провадження за статтею 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...