• Головна
  • “Карпати” перемогли чемпіонів Південної Кореї
11:00, 4 лютого 2014 р.

“Карпати” перемогли чемпіонів Південної Кореї

Футболісти львівських “Карпат” провели другий матч в останній день перебування на першому тренувальному зборі в турецькому Белеку. Підопічні Юрія Севидова знову здобули перемогу — цього разу над чемпіоном Південної Кореї — клубом “Поханг Стілерз” — 2:1, повідомляє УНН з посиланням на інформцентр ФК “Карпати”.

На перших порах підопічним Олександр Севідов було доволі не просто. Корейці брали своїми швидкісними, навіть реактивними ривками, за якими львів’янам було досить складно встежити. Але свій гол азіати забили зі стандарту — після подачі зі штрафного Пе Сі Гі опинився самотнім перед Романом Підківкою і головою спрямував м’яча у незахищений кут воріт.

“Карпати” намагалися відігратися. Словенець Ґреґор Балажіц виграв повітря після подачі кутового, але пробив трохи вище перекладини. А на останніх секундах першого тайму центральний захисник виборов м’яч біля своїх воріт і підключився до атаки. Отримавши пас від Страшкевича, він потужно пробив — затряслася перекладина, але не більше.

По перерві карпатівці почали грати значно активніше та продуктивніше. У підсумку це призвело до голів у ворота корейців. Спершу Вадим Страшкевич сильно пробив з-за меж штрафного: воротар зумів м’яча відбити, але зробив це досить невдало, що дозволило Євгену Бохашвілі закотити круглого у порожні ворота — 1:0. А невдовзі Бохашвілі опинився вже в ролі асистента, увірвавшись до штрафного, він віддав ідеальну передачу на Младена Бартуловіча. Хорват, який опинився без опіки, зумів скластися і в падінні красиво пробити — стрибок воротаря був марним — 2:0. Це був найкрасивіший гол “левів” на цих зборах. Так вже сталося, що Младен забив перший та останній голи під час підготовки “Карпат” в Туреччині.

За рахунок замін корейці намагалися внести в гру корективи і мали кілька непоганих нагод, зокрема виконуючи небезпечні штрафні. Але Олександр Ільющенков грамотно будував стінки, а з точністю в гравців “Поханг Стілерз” були певні труднощі.

Таким чином підопічні Олександра Севидова закінчили збори зі стовідсотковим показником, вигравши всі 6 проведених зустрічей, забивши 15 голів у ворота суперників, пропустивши в свої лише три.

Нагадаємо, сьогодні, у першій половині дня, “Карпати” також з рахунком 2:1 взяли гору над у збірною Туркменістану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...