• Головна
  • У Львові працівники міської ради та Львівської облради заспівали Гімн України (ФОТО, ВІДЕО)
13:50, 3 лютого 2014 р.

У Львові працівники міської ради та Львівської облради заспівали Гімн України (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні Львів долучився до акції «Не бійся! Ти - українець». О 12:00 год. працівники Львівської міської ради зібрались біля входу в Ратушу та разом виконали Національний Гімн України.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Іван Павло ІІ, коли приїжджав до Львова, говорив золоті слова: «Не бійся! Страх паралізує». Коли людина застрашена, нею дуже легко керувати. Наше завдання – щоб люди були вільні, щоб вони мали правдиву інформацію, щоб вони завжди тримали голову високо піднятою. Боротьба буде довгою, непростою, але я знаю одне – ми з вами переможемо!

У Львові працівники міської ради та Львівської облради заспівали Гімн України (ФОТО, ВІДЕО), фото-1

Сьогодні ми всі разом вийшли, солідарні зі всіма небайдужими українцями, які хочуть жити в країні, якою хочеться гордитися. Ми не раби, і ми це демонструємо. Я дуже тішуся, що сьогодні Гімн став добрим символом. Гімн, прапор – це в серці кожного з нас.

Львів повинен показати приклад якісної праці. Наше місто є дуже важливим для України, всі комунальні підприємства мають працювати злагоджено, чітко, щоби львівські сім’ї мали нормальне відчуття безпеки.

В нас нема жодної родини, представники якої би не були на Майданах. І дуже багато працівників міської ради були, є, їдуть туди. Це є природній процес, ми є небайдужі люди і повинні показувати приклад», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Також Львівська обласна рада приєдналася до всеукраїнської політичної акції «Не бійся! Ти – українець!».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...