• Головна
  • У Львові водій так уміло розвертав автобус, щоб зробив у ньому дірку (ВІДЕО)
13:08, 31 січня 2014 р.

У Львові водій так уміло розвертав автобус, щоб зробив у ньому дірку (ВІДЕО)

Учора, 30 січня у Львові водій автобусу порвав гармошку, зробивши в ній дірку, коли здійснював поворот, - повідомляє кореспондент 032.ua

Відео, на якому видно усі дії водія, виклали у соціальній мережі Транспорт Львів. Користувачі почали активно обговорювати хто винний у транспортній пригоді: водій чи комунальники. Ось, що вони думають:

"Водій буде мати штраф і простой машини на ремонті. Це з тих даних, які маю від знайомих в парку великих машин. Згодом буде змушений віддати парку гроші які автобус мав би заробити, якщо б їздив на маршруті(знаю, що на 3а — 1300 грн/дані відносно старі, зараз може інакше/, на 16 — 2 з лишнім тис. за день). Автор дійсно не має рації. Підійди і скажи. Попробуй сам на такому на льоді поїздити і я подивлюся сільки гармошок ти порвеш і скільки автобусів побєш. А розказувати і знімати всі вміють. Ваша карикатура дійсно доречна"

"до водія підходили і казали. Другий раз коли вже порвав гармошку до нього негайно підбіг мужчина . Як видно на відео водій навіть не відкрив передніх дверей щоб дізнатись в чому справа. Цілком згідний. Дорогу там наврядче прибирали і керувати задньопривідним двадцятиметровим ЛАЗом важко , тим більше на льоді. Тобто краще відео було б не знімати і спокійно піти далі як зробили десяток пішоходів, котрі ловили " гав " поки автобус не виїхав?"

"19-метрові ЛАЗи насправді не особливо пристосовані для Львова, тим не менше, краще вони, ніж Еталони і подібний мотлох. А от щодо заднього приводу - не знаю, чи МАЗ-105 з середнім приводом повів би себе краще тут. До того ж, якщо узяти більш сучасний Маз 205 з його моторною шахтою навпроти середніх дверей, це дуже суттєвий недолік з точки зору пасажира".

Нагадаємо, кілька днів центрі Львова на перехресті вулиць Банкової та Дорошенка трапилась ДТП за участю автобуса №114 та автомобіля марки Хюндай.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...