Підприємлива львів’янка запатентувала сірник

27 січня 2014 року Український інститут промислової власності зареєстрував патент на промисловий зразок “сірник” авторства 21-річної львів’янки Анастасії Штукалюк.

Згідно з інформацією в інтерактивній базі “Промислові зразки, зареєстровані в Україні”, мова йде про звичайний побутовий сірник, повідомляють «Наші Гроші. Львів».сірник

Винахідниця Анастасія Штукалюк навчається на архітектора в НУ “Львівська політехніка”. У її резюме на сайтах з працевлаштування вказано, що працювала інтерв’юером в соціологічній агенції “Фама” та клінером у ДП “Дирекція з будівництва об’єктів до Євро 2012 у Львові”.

Допомогу в оформленні патентів надавала львівська фірма “Формула-Брок”. Вона також надавала аналогічні послуги львівським винахідникам, які протягом 2013 року патентували усе підряд: зубочистки, планшетні комп‘ютери, корки, вішаки, респіратори, запальнички, лампочки, світильники, господарські рукавиці та інше.

Нагадаймо, імпортери при увезенні на територію України товарів, які будуть схожими за зовнішніми ознаками із запатентованими промисловими зразками, повинні мати договір або ліцензії на право ввезення таких товарів, підписані або видані від імені власників патентів.

Актуальність
(0 оцінок)
Автор
(0 оцінок)
Якість матеріалу
(0 оцінок)
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Актуальність
0/12
Автор
0/12
Якість матеріалу
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань