• Головна
  • На Львівщині встановлять пам’ятник загиблим на Євромайдані
12:41, 29 січня 2014 р.

На Львівщині встановлять пам’ятник загиблим на Євромайдані

У місті Самбір Львівської області буде встановлено пам’ятний знак з метою вшанування пам’яті загиблих на київському Євромайдані, як «загиблим за долю України».

Про це повідомила прес-служба Самбірської міської ради.

Читайте також: На місці смерті львівського активіста Юрія Вербицького встановили пам’ятник (ФОТО)

У повідомленні йдеться, що сьогодні, 28 січня, відбулася позачергова сесія Самбірської міської ради на порядку денному засідання розглядалося одне питання: «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні».

На початку засідання депутати та присутні у сесійній залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих учасників Майдану.

Як зазначив у своєму виступі голова ради Самбірського міського об‘єднання «Майдан» Павло Андрущенко, «сьогодні, після кривавого розгону, пострілів у людей, знущань над ними, жорстоких законів, прийнятих 16 січня, питання стоїть зовсім інше – збереження нашої незалежності».

Секретар Самбірської міської ради Володимир Дацюк зачитав рішення, у якому депутати Самбірської міської ради вимагають «негайно відмінити низку законів, прийнятих 16 січня, визнати Народну Раду України органом, уповноваженим представляти інтереси народу України. Також у місті Самборі з метою вшанування пам’яті загиблих на київському Євромайдані, на Площі пам’яті у Самборі вставити пам’ятний знак загиблим за волю України». Депутати проголосували за дане рішення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,80
EUR
42,70
42,78
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...