• Головна
  • «Керівництво облдержадміністрації сюди не повернеться», - Колодій про виселення активістів із захопленої ОДА
09:47, 29 січня 2014 р.

«Керівництво облдержадміністрації сюди не повернеться», - Колодій про виселення активістів із захопленої ОДА

 Львівська обласна рада не вимагає виселення громадських активістів.  Навпаки - ми виконуємо рішення сесії обласної ради про розміщення в адміністративних приміщеннях Львівської обласної ради за адресою: вул. В. Винниченка, 16, 18 пунктів обігріву населення.

Про це заявив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, коментуючи повідомлення про начебто виселення активістів із будинку обласної ради.

«Нагадаю також, що до цього рішення депутати внесли пункт, на якому наполягав комендант Штабу Народної самооборони Андрій Соколов, про те, що управління майном спільної власності Львівської обласної ради має вжити невідкладних заходів для повернення балансоутримувачеві приміщень за адресою: вул. Винниченка, 16 та 18, які перебували в оренді Львівської обласної державної адміністрації.

Тобто обласна рада бере на себе відповідальність за приміщення, і облаштовує тут пункт обігріву. Звичайно, що його необхідно й надалі охороняти. Долучитися до охорони будівлі зголосилася Спілка офіцерів України. Також у будинку й надалі продовжують цілодобове чергування та прийом громадян депутати обласної ради. Керівництво облдержадміністрації  сюди не повернеться», - наголосив Петро Колодій. 

Нагадаємо, що на позачерговій сесії Львівської обласної ради виступив Андрій Соколов і зазначив, що хоче, аби приміщення обласної ради, які використовувала ЛОДА, передали в оперативне керівництво саме обласній раді. «Пропоную створити спеціальну комісію, аби рада взяла співвідповідальність і за дії, і за приміщення, щоб я пішов до бійців і сказав, що за декілька днів це приміщення передадуть», -  зазначив Андрій Соколов.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...