• Головна
  • Прокурор Львівської області пообіцяв студентам, що не дозволить сажати у тюрму невинних
13:27, 28 січня 2014 р.

Прокурор Львівської області пообіцяв студентам, що не дозволить сажати у тюрму невинних

Сьогодні, 28 січня, група студентів вищих навчальних закладів під стінами прокуратури Львівської області оприлюднила низку вимог.

Зокрема, мітингувальники закликали прокуратуру припинити тиск на активістів Євромайдану та Автомайдану, дотримуватись рівних прав для всіх сторін у судових процесах та належно виконувати службові обов’язки, інформує прес-служба прокуратури у Львівській області.

Прокурор Львівської області особисто прийняв представників групи студентів.

Під час зустрічі він запропонував окреслити проблемні питання, які у них виникають з приводу діяльності органів прокуратури Львівщини.

Разом з тим, Олег Василенко наголосив, що прокуратура діє виключно в межах визначених Конституцією України, на підставі законів та наказів Генерального прокурора України.  Дотримання законності прокурори вимагають і від інших правоохоронних органів Львівщини. «Прикладом цього може слугувати той факт, що за час проведення мирних зібрань на теренах Львівщини не було жодного випадку провокацій з боку силових структур».

Також, прокурор області, гарантував, що не допустить жодного факту незаконного притягнення осіб до кримінальної відповідальності.

Водночас, що стосується низки політичних рішень Львівської обласної ради, то їх оскаржено з огляду на те, що вони суперечать вимогам чинного законодавства.

Резюмуючи сказане, Олег Василенко вкотре закликав активістів реалізовувати свої конституційні права на мирні зібрання  у спосіб визначений законом, тим більше, що діючі закони жодним чином їх не обмежують.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,85
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...