• Головна
  • Для дітей з особливими потребами проведуть мистецьку акцію – «Різдво у душах»
20:29, 27 січня 2014 р.

Для дітей з особливими потребами проведуть мистецьку акцію – «Різдво у душах»

У вівторок, 28 січня, о 14.00 годині працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть мистецьку акцію «Різдво у душах» для дітей з особливими потребами.

Захід відбудеться у палаці культури імені Гната Хоткевича за адресою: вул. Кушевича, 1, та має на меті забезпечення рівних можливостей у доступності культурних цінностей для дітей та молоді з особливими потребами, їх творчої реалізації та демонстрування талантів.

Захід розпочнеться театральним дійством «Свят вечір», опісля популярні львівські співаки -  Назар Савко, Софія Федина, Оксана Муха разом із дітьми з особливими потребами сповістять у колядках та щедрівках відчуття Різдвяного духу та народження Спасителя світу. Завершиться дійство модним дефіле учасників заходу у святковому вбранні та солодким частуванням.

«Для всебічного та ефективного розвитку дітей з особливими потребами, необхідно органічно розвивати дозвільну сферу. Участь у творчих заходах, спілкування з однолітками, дозволить природно реалізувати особисті і соціальні амплуа, інтереси і потреби, творчу ініціативу дітей. Ми віримо, що цей захід зігріє різдвяним теплом душі дітей, які потребують уваги та турботи», - розповіла Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«Дітям та молоді з особливими потребами нелегко у повсякденному житті, але попри всі негаразди вони талановиті та креатині і потребують уваги та підтримки. Тому зробити мистецтво доступним для них - це одне з найважливіших завдань відділу соціальної роботи», - розповідає Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

В акції візьмуть участь творчі колективи дітей та молоді з особливими потребами зі школи для дітей з порушенням зору «Левеня», школи-інтернату №104, школи-інтернату №100, ГО «Довіра», ГО УТОС, - повідомляє кореспондент 032.ua 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...