• Головна
  • На Львівщині чиновник вимагав величезний хабар - 500 тисяч гривень
11:17, 26 січня 2014 р.

На Львівщині чиновник вимагав величезний хабар - 500 тисяч гривень

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю обласної міліції під процесуальним наглядом та спільно з прокуратурою області 23 січня, викрили голову сільської ради одного з районів області.

Про це 032.ua повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Свої незаконні послуги за сприяння в передачі у власність трьох земельних ділянок площею 5 гектарів поблизу міжнародної траси посадовець оцінив у 500 тисяч гривень (у доларовому еквіваленті).

На банківський рахунок 53-річного держслужбовця надійшла перша частина суми в розмірі 120 тисяч гривень, однак скористатись цими коштами він так і не встиг.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція цієї статті передбачає позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 Наразі оперативники встановлюють інші факти одержання таким чином неправомірних вигод за сприяння у виділенні земельних ділянок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...