• Головна
  • У Львові мали облаштовувати кіоск, а зводять будинок
16:31, 21 січня 2014 р.

У Львові мали облаштовувати кіоск, а зводять будинок

Прокуратурою Львова розпочато розслідування щодо незаконного будівництва на вул. Чернівецькій

Як встановлено перевіркою, комерційній структурі у вересні 2013 року, на підставі сесії Львівської міської ради, було надано в оренду окремі елементи благоустрою на ділянці по вул. Чернівецькій, площею 319,4 кв. м, для розміщення 11 зблокованих МАФів.

У подальшому згаданим підприємством було подано в ЛМР підроблені документи про погодження Державтоінспекцією схеми розміщення тимчасових споруд.

Відтак, замість встановлення МАФів, самовільно розпочато повноцінне капітальне будівництво із облаштуванням фундаменту. При цьому, фактично захоплено більшу від наданої в оренду територію.

Водночас, попри такі обставини, посадові особи управління комунальної власності ЛМР, діючи в інтересах підприємства-забудовника, не припинили з ним договірних відносин.

Зважаючи на це, 20 січня прокуратурою Львова розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовцями мерії (ч. 1 ст. 364 КК України). Дії службових осіб підприємства-забудовника кваліфіковано за ч. 1 ст. 366 КК України – підробка офіційних документів.

Також, прокуратурою Львова до господарського суду Львівської області готується позов з вимогою розірвати згаданий договір оренди та демонтувати незаконно встановлені конструкції на вул.Чернівецькій, - повідомляють у прес-службі прокуратури міста Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...