• Головна
  • У Львові в піцерії «Челентано» продають отруйні десерти
15:19, 18 січня 2014 р.

У Львові в піцерії «Челентано» продають отруйні десерти

Протягом 15-17 січня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з попередніми діагнозами «харчова токсикоінфекція» «гостра кишкова інфекція» та «гастроентероколіт» госпіталізовано 5 осіб, з них 2 дитини

Про це 032.ua повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

За інформацією працівників Головного управління Держсанепідслужби у Львівській  області, Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, потерпілі 13 і 16 січня вживали десерт “Тірамісу” у піцеріях «Піца Челентано».

Працівниками Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області  спільно з ДУ «Львівський обласний лабораторний центр ДСЕС України»  розроблений план заходів з локалізації спалаху. Складені поіменні списки захворілих, з’ясовано коло контактних із захворілими на місці виникнення спалаху та у домашніх вогнищах. Проводиться медичне спостереження за контактними. 17 січня Галицьким районним відділом Львівського міського управління ГУ ДСЕС у Львівській області за фактом харчового отруєння розпочате розслідування.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан потерпілих на 6.00 18 січня – середньої важкості. Протиепідемічні заходи продовжуються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...