• Головна
  • За неналежну організацію перевезень у Львові торік до відповідальності притягнуто 22 посадовці
19:08, 17 січня 2014 р.

За неналежну організацію перевезень у Львові торік до відповідальності притягнуто 22 посадовці

Як засвідчили перевірки, останні не вживали достатніх заходів з метою покращення безпеки та якості послуг перевезення на автобусних маршрутах у міському сполученні.
 
Так, незважаючи на численні порушення перевізниками умов договорів та неналежного обслуговування маршрутів, посадові особи органів місцевого самоврядування не ініціювали відповідних перевірок роботи таких підприємств та дотримання ними ліцензійних умов.
Загалом, за результатами перевірок прокурорами внесено 25 подань, в тому числі – на адресу органів внутрішніх справ, якими порушувались вимоги законодавства при погодженні маршрутів руху пасажирського транспорту загального користування.
Крім цього, на вказаному напрямі прокурорами виявлялися й кримінальні правопорушення.
 До прикладу, прокуратурою Галицькою району міста Львова розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 191 КК України - за фактом розтрати 72 тис.грн. з місцевого бюджету при виконанні ремонту вулиць посадовцями ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району м.Львова». Розслідування триває.
 Загалом, у сфері транспорту органами прокуратури торік розпочато 4 кримінальні провадження, -повідомляють у прес-службі прокуратури міста Львова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...