• Головна
  • У Львові видали правила дорожнього руху для велосипедистів
13:28, 17 січня 2014 р.

У Львові видали правила дорожнього руху для велосипедистів

 В межах проведення Європейського тижня мобільності надрукували 8 тис буклетів з правилами дорожнього руху для велосипедистів. Ознайомитись з ними можна у громадських закладах міста.

За словами Дем’яна Данилюка, координатора Європейського тижня мобільності у Львові, посібник допоможе велосипедистам безпечно пересуватись по місту, - інформує прес-служба ЛМР.

«Велосипед з кожним днем набуває все більшої популярності у місті. Знання Правил дорожнього руху і їх дотримання є важливою складовою безпеки велосипедиста. Посібник в легкій та зручній формі пояснює ПДР та дає поради і рекомендації для безпечної поїздки. Вісім тисяч - це трохи більше 1% мешканців міста, і приблизно стільки львів'ян зараз використовує велосипед щодня. Завдяки гранту Німецького товариства міжнародного співробітництва видання такого буклету стало можливим. Варто наголосити, що ці правила не є якимись особливими, це вибрані пункти із загальних ПДР України найновішої редакції від 6.03.2013 р., котрі стосуються велосипедистів», - зазначив Дем’ян Данилюк.

Буклет з правилами розповсюджуються безкоштовно. 

У Львові видали правила дорожнього руху для велосипедистів, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...