• Головна
  • Азаров вважає, що людей на Євромайдані зомбують
19:33, 15 січня 2014 р.

Азаров вважає, що людей на Євромайдані зомбують

В Україні немає соціального конфлікту, а інспірований провокаціями опозиції Майдан ламає долі людей. Про це заявив на засіданні уряду прем'єр Микола Азаров, пише Українська правда.

Він назвав бюджет-2014 бюджетом "соціальної стабільності і розвитку і підозрює, що "саме такого сценарію стабільного економічного розвитку держави всіма силами намагається не допустити опозиція".

"Що означає їхнє рішення блокувати прийняття бюджету? Опозиція хоче перекласти на владу відповідальність за можливі затримки заробітних плат, підвищення зарплат, соцдопомог", - заявив прем'єр.

За його словами, люди мають зрозуміти, що "країна живе зовсім не тими гаслами, якими намагаються зомбувати людей на Майдані".

Прем'єр вважає, що в Україні немає суспільного конфлікту чи "відчайдушного соціального протесту"

"В Україні є штучно інспіроване соціальне протистояння, яке підживлюється лише провокаціями опозиції і підтримкою окремих закордонних діячів", - заявив Азаров.

Він заявив, що "за весь час Майдан не народив жодного конструктивного проекту для держави. Не здійснив жодної корисної справи для людей".

"Навпаки, багатьом людям, яких штовхнули на правопорушення, уже зламали долю. І багатьом – ще може зламати", - попередив перм'єр.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...