• Головна
  • У цьому році Львівводоканал витратить 19 мільйонів на оновлення систем
19:03, 11 січня 2014 р.

У цьому році Львівводоканал витратить 19 мільйонів на оновлення систем

10 січня виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про погодження «Інвестиційної програми ЛМКП «Львівводоканал» на 2014 рік». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Інвестиційна програма найперше передбачає встановлення лічильників на свердловинах усіх водозаборів, реконструкцію насосної станції «Кривчиці», заміну насосного обладнання на каналізаційній насосній станції «Зубра». Окрім цього, програмою передбачено встановлення приладів обліку води на свердловинах, центральних теплових пунктах (ЦТП) та на вводах в багатоквартирні житлові будинки Сихівського і Личаківського районів. Загалом, на вказані заходи «Львівводоканал» планує витратити 19 мільйонів гривень.

«Ми плануємо отримати ці кошти за рахунок амортизаційних відрахувань. Натомість, очікуваний економічний ефект від модернізації становитиме понад 7 мільйонів гривень. Досягнемо цього насамперед завдяки влаштуванню сучасного насосного обладнання, яке зменшить споживання енергоносіїв при перекачці стоків. Наступним важливим кроком є влаштування якісного обліку води. Позаяк відсутність лічильників  на вводах в житлові, особливо багатоповерхові будинки, недосконала система контролю за водоспоживанням призводять до великих втрат води», - зазначають у «Львівводоканалі»

Впровадження інвестиційної програми сприятиме покращенню забезпечення населення міста послугами з централізованого водопостачання та водовідведення, реформуванню і розвитку водопровідно-каналізаційного господарства міста, підвищенню його ефективності та надійності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,02
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...