• Головна
  • Діти-мауглі цілують фотографію свого батька та без нього не реагують на соціальних працівників
Діти у депресії
10:44, 11 січня 2014 р.

Діти-мауглі цілують фотографію свого батька та без нього не реагують на соціальних працівників

Діти у депресії

Апеляційний суд Львівської області залишив без змін вирок батькові дітей-мауглі. Двох братиків ніколи не виводили надвір, вони не вміли ні ходити, ні розмовляти. Наприкінці жовтня батька дітей засудили до двох років тюрми за злісний недогляд за дітьми.

Читайте також: Батько львівських дітей-мауглі просидить за ґратами два роки

У СІЗО батько львівських дітей-мауглі просидів уже більше двох місяців. Каже, за цей час усвідомив свою провину і розкаявся, а ще дуже скучив за дітьми та дружиною. Про те, що рідні за ним теж сумують, він дізнався від соціальних працівників просто у залі суду.

Без батька діти перестали реагувати на соціальних працівників та медиків. Старший хлопчик перебуває у стані депресії, молодший навіть цілував фотографію батька.

Читайте також: У Львові молодший хлопчик-мауглі зробив перші кроки

Змінити Любомирові Кучумову покарання з реального на умовне просили і соціальні працівники, і медики. Лікарі кажуть, що відколи батько не відвідує синів, вони геть занепали духом.

Але суду, як інформує ТСН, цих фактів виявилось замало, тож батько дітей-мауглі знову повернеться за ґрати. Засуджений таким рішенням приголомшений. Каже, що у вʼязниці точно не допоможе своїм дітям.

Читайте також: Батька дітей-мауглі позбавили батьківських прав (ВІДЕО)

У прокуратурі заявили, що рішення апеляційного суду є цілком законним. А те, як батьки занедбали своїх дітей, прирівнюють до катування. Хлопчики недоїдали, жили в антисанітарії, їх не виводили надвір і не показували лікарям.

Читайте також: У справі дітей-мауглі ще не поставлена крапка. Батько не дає

За словами лікарів, зараз хлопчики вчаться ходити. Для них замовили спеціальне ортопедичне взуття. 6-річний Юрко пересувається, тримаючись за руку медсестри, 14-річний Любомир все-таки більшість часу проводить у ліжку. Медики кажуть, що щойно дітям поставлять остаточні діагнози, визначать інтернат і державного опікуна.

Читайте також: Дітей-мауглі, яких нещодавно знайшли у Львові, відгодовували сумішшю для немовлят (ВІДЕО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...