• Головна
  • До Львова із Маріуполя приїхали школярі, у яких Янукович виховує любов до України
10:27, 10 січня 2014 р.

До Львова із Маріуполя приїхали школярі, у яких Янукович виховує любов до України

9 січня, в межах Всеукраїнської акції «Святкуймо Різдво разом» та культурно-просвітницької програми «Свою Україну любіть!» на запрошення голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала до Львова прибули 24 школярі, 2 педагоги та лікар із м. Маріуполя Донецької області. Про це 032 повідомили у прес-службі ЛОДА.

Мета поїздки – реалізація соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на консолідацію суспільства, виховання у дітей почуття поваги та любові до України, знайомство з українськими різдвяними традиціями галицьких сімей, відродження інтересу до славетних сторінок історії нашої Батьківщини в Рік Тараса Шевченка.

Під час перебування у Львові діти проживатимуть у приміщенні Львівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ст. № 1.

Для них підготовлено цікаву програму. Зокрема, маріупольські школярі учитимуть колядки та різдвяні вітання, матимуть змогу поспілкуватись із своїми ровесниками, ознайомитися з культурою та традиціями Галичини, покласти квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Окрім цього, маленькі гості відвідають гірськолижний курорт Славське, а також оглянуть музеї м. Львова.

Педагоги загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 33 м. Маріуполя висловили  подяку голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу за надану можливість побачити велич і красу Львова та Карпат.

Зазначимо, делегація школярів із Маріуполя перебуватиме на Львівщині впродовж 9-12 січня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...