• Головна
  • За 2013 рік на львівській залізниці загинули 57 осіб
15:28, 9 січня 2014 р.

За 2013 рік на львівській залізниці загинули 57 осіб

Упродовж 2013 року на дільниці обслуговування УМВС України на Львівській залізниці зареєстровано 87 фактів травмування громадян залізничним транспортом, при цьому 58 факт із смертельними наслідками. За аналогічний період 2012 року в результаті подій на залізниці постраждало 104 громадяни, з них загинули 53 людини. На жаль, серед травмованих є і діти.

Аналіз нещасних випадків показав, що їх основними причинами є: поспіх людей, необгрунтований розрахунок людини своїх сил і часу, а також неуважність. Частіше за інших під колеса поїздів потрапляють люди похилого віку і п'яні. Крім того, іноді страждають інваліди по зору і слуху, а також підлітки, - повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Найбільша кількість нещасних випадків з людьми сталося на перегонах, менше на станціях. За часом найбільш небезпечним є ранковий та вечірній час. Причиною всіх нещасних випадків є недисциплінованість людей, порушення ними вимог безпеки при перетині залізничних шляхів.

Спостерігається динаміка щодо зниження нещасних випадків, яка досягнута завдяки цілеспрямованій профілактичній роботі транспортної міліції щодо попередження загибелі і травматизму людей на об'єктах транспорту. У ході спеціальних заходів відпрацьовуються найбільш небезпечні ділянки залізниці, провадяться виступи як перед працівниками підприємств, організацій залізничного транспорту, так і перед учнями навчальних закладів, організовуються рейди з підрозділами воєнізованої охорони.

Щоб уникнути людських трагедій, транспортна міліція рекомендує строго дотримуватися правил поведінки на залізниці, переходити колії по пішохідних настилах, мостам і пішохідних доріжках, не перебігати через колії, якщо недалеко їде поїзд, враховувати погодні умови, особливо, взимку.

Транспортна міліції закликає громадян неухильно дотримуватися правил безпечного перебування на об'єктах залізничного транспорту, адже це запорука турботливого відношення до життя і здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...