• Головна
  • На Львівщині перекинувся автомобіль. Двоє людей у реанімації
11:09, 9 січня 2014 р.

На Львівщині перекинувся автомобіль. Двоє людей у реанімації

Учора, 8 січня близько 8.00 між селами Крупське та Березина Миколаївського району на автодорозі Миколаїв-Жидачів-Калуш водій легкового автомобіля «VolkswagenPassat» не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, з’їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП травмовано три особи.

Потерпілих було доставлено до Новороздільської міської лікарні, а саме: 

 -  водій автомобіля «Volkswagen Passat», 1992 року народження, житель м. Новий Розділ, , госпіталізований до реанімаційного відділення. Після надання допомоги відправлено для подальшого лікування до реанімаційного відділення Львівської комунальної міської клінічної ЛШМД, стан на 6.00 9 січня – важкий;

- пасажир автомобіля «Volkswagen Passat», 1986 року народження, житель м. Новий Розділ, госпіталізований до травматологічного відділення, стан на 6.00 9 січня – середньої важкості;

- пасажир автомобіля «Volkswagen Passat», 1986 року народження, житель м. Новий Розділ, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма. Після отримання допомоги від госпіталізації відмовився.

За інформацією департаменту цивільного захисту населення ЛОДА, попередні причини події – порушення водієм автомобіля безпечної швидкості руху, виїзд на зустрічну смугу руху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...