• Головна
  • У Львові з'явився екологічно-церковний календар на 2014 р.
16:12, 1 січня 2014 р.

У Львові з'явився екологічно-церковний календар на 2014 р.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що нещодавно світ побачив новий екологічно-церковний календар на 2014 рік. Екологічно-церковний календар 2014 – це настінний перекидний календар, повноколірний. 


Як повідомила інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології, особливість цього календаря полягає в тому, що він одночасно є повноцінним Церковним календарем і містить інформацію про ключові екологічні свята в Україні та цілому світі.

На останніх сторінках календаря поданий короткий Компендіум вчення блаженного Папи Івана Павла ІІ про християнську відповідальність за природу, зокрема його вчення: про покликання християн оберігати створений Богом світ, екологічний гріх, як один з найважчих гріхів, що кричать до неба, а також про термінову необхідність екологічного навернення, яке має виразитись у якісно новій і цілісно відповідальній християнській поведінці стосовно всього створеного Богом світу.

Календар також містить ключові екологічні поради для збереження безцінних Божих дарів – природних ресурсів: води, газу, тепла, струму тощо, виконання яких дозволяє на практиці засвідчувати нашу християнську віру і робити такий необхідний особистий внесок для порятунку Божого створіння – природи.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...