• Головна
  • Порошенко у Львові назвав зрадників України
19:20, 29 грудня 2013 р.

Порошенко у Львові назвав зрадників України

«Якщо хтось думає, що Майдан втомився, що люди готові розійтися, то ми скажемо цьому рішуче – Ні!. Ми готові стояти до кінця! Зрадник той, хто не вірить, що ми здатні зруйнувати цю стіну». Про це пише ZIK.

Про це 29 грудня на львівському Євромайдані, де зібралося близько 2 тис. людей, заявив народний депутат Петро Порошенко.

«Чи добився Майдан всього, на що ми розраховували?! Чи є місце для розчарування?! Якщо хтось думає, що Майдан втомився, що люди готові розійтися, то ми скажемо цьому рішуче – Ні!. Ми готові стояти до кінця. Зрадник той, хто не вірить, що ми здатні зруйнувати цю стіну. Кожен наш вихід, вихід кожного громадянина на Майдан – удар по цій стіні, від якого з’являються тріщини», – заявив П.Порошенко.

Він подякував львів’янам за визначну роль львівського Євромайдану. «Завдяки вам Майдани пішли по всій країні», – наголосив Порошенко.

Нардеп також зазначив, що на сьогодні йде боротьба не за владу, не за зміну влади, а за те, що треба боронити державу, її суверенитет, право українського народу визначати свою долю.

«З 21 листопада ми почали по-іншому жити. Ми прокинулися в іншій країні, де народ не збирається миритися зі свавіллям влади, державним рекетом. Я впевнений, що народ буде мати право визначати, яку йому мати владу», – додав політик.

П.Порошенко також підкреслив, що відродження України має йти саме зі Львова. Він запросив львів’ян на Новий рік на головний майдан країни

«Вас чекає Україна, бо без Львова жодної перемоги не буде», – наголосив нардеп.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...