• Головна
  • Дитячи клуби Львова проведуть «Новорічний Карнавал»
01:19, 28 грудня 2013 р.

Дитячи клуби Львова проведуть «Новорічний Карнавал»

В понеділок, 30 грудня в «Родинному клубі» (вул. С. Петлюри, 37) проходитиме розважальна новорічна програма для дітей. Початок – 16.00 год. Гуртківці музично-театрального гуртка «Оріяна» виступлять перед батьками і дітками з інших дитячих клубів Залізничного району з комедійною виставою, піснями і побажаннями на Новий рік. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Заключною частиною стане новорічна маскарадна вечірка, де діти матимуть нагоду розважитись і відпочити.

«Напередодні святкування Нового року і різдвяних свят кожній дитині хочеться поринути у казку, у світ, де є добро. Адже ми живемо у складний час і  усі дітки розуміють, як нелегко батькам виховувати їх. Проведення свята є важливим, тому що діти сприймають світ через ігри, ігрові дійства і саме така діяльність  допомагає розкритися, адже навчальний процесс - це  передусім  заняття улюбленою справою для відпочинку душі. І саме такий час, напередодні Нового Року, є казковим і максимально сприяє тому, щоб дитина повірила у диво. Сподіваюся, наш  захід стане позитивним зарядом на Новорічні і Різдвяні свята», - зазначила Зоряна Муха, педагог-організатор Дитячих клубів Львова.

Більше інформації про «Новорічний карнавал» та гуртки й Дитячі клуби Залізничного району можна отримати за номером телефону 295-82-46. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...