• Головна
  • Тримайтеся! Дороги Львова перекопуватимуть і надалі
13:24, 27 грудня 2013 р.

Тримайтеся! Дороги Львова перекопуватимуть і надалі

Міський голова Львова Андрій Садовий підсумував рік, що минає. Велика зустріч з громадою міста відбулась вчора на стадіоні «Арена Львів». Як розповів мер під час виступу, вдається вирішувати найболючіше питання Львова – стан міських доріг. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Одна з найболючіших проблем - це проблема доріг. Символом бездоріжжя була вул.Городоцька і ніхто ніколи не думав, що колись її можна буде зробити. Ми думали, що це є можливо. Були складнощі, але ми це зробили. Сьогодні всі з’їзди з вул.Городоцької є відкритими, також вул.Шевченка, розв’язка. Так має бути, місто має мати хороші дороги. Відремонтували вул.Коперника, перехрестя Бандери – Чупринки. Багато зробили на вул.Замарстинівській та Хмельницького. Цього року зробили частину вул.Пекарської, Січових Стрільців, Виговського на значній частині. На початку 2007 року ми приблизно 5 млн грн виділяли на ямкові ремонти. Зараз ця сума знизилася. Робимо капітальні ремонти, багато вкладаємо в мережі. Робимо всю інфраструктуру, але це вже на роки. Бо в останній час такі ремонти робилися за Австрії. В ті часи робили набагато краще. Труби, які клали за Австрії, є в набагато кращому стані ніж ті, які міняли  в радянські часи.

Якщо говорити про 2014-2015 роки, то мають бути зроблені роботи на вул. Антоновича, Героїв УПА, також хочемо закінчити роботи на Пасічній, Богданівській, Шевченка, Бандери, Київській, і ряд інших доріг, які не є критичними, але кожного року ми старатимемось найскладніші ділянки ремонтувати капітально, щоб це було на роки.

Ми ремонтуємо не тільки дороги,а й хідники, щоб людина могла вільно пройти, відчуваючи себе людиною.

Також вже два роки робимо велодоріжки, зараз маємо близько 30 км вело доріжок у  місті. В цьому раці закінчили роботи по вул.Липинського, по Найковій, на Стрийській великий об’єкт, в центрі міста. Це є європейська традиція, де половина людей їздить громадським транспортом і авто, а половина на велосипедах. Для мене приклад – це Копенгаген, де є 268 км  вело доріжок. Його називають столицею вело руху. Хочемо до цього рівня дійти, щоб Львів був максимально комфортним і зручним», - зазначив Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,17
EUR
42,97
43,10
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...