• Головна
  • Янукович вимагає знизити ціну на газ для споживачів
18:23, 26 грудня 2013 р.

Янукович вимагає знизити ціну на газ для споживачів

Президент Віктор Янукович вимагає почати зниження цін на газ для споживачів з 1 січня. Про це він заявив на засіданні Ради регіонів у четвер, пише Українська правда

"Я просив би цими днями прийняти відповідне рішення разом з Національною комісією з енергетики по послідовному зниженню ціни на газ для наших споживачів, щоб з 1 січня вже наші виробники, наші споживачі це відчули", - сказав президент. 

Янукович констатував, що зараз в газових сховищах знаходиться газ за "старою, дорогою ціною". "Ми повинні його використовувати - і змішувати з новою ціною", - наголосив він.

Він також закликав ефективно використовувати кредит, отриманий від Росії:"Не треба чекати, що відбудеться якесь диво, треба ефективно використовувати ці можливості для продовження модернізації нашої держави".

Янукович поскаржився, що "як президент отримав головний удар за рішення у Вільнюсі і Москві".  "Але я повинен був взяти на себе відповідальність", – підкреслив він.

Він констатував, що Україні вдалося досягнути таких результатів переговорів завдяки політичній волі та зустрічним крокам з боку Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,82
42,92
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...