• Головна
  • Останній місяць негативно вплинув на серце та нерви Януковича
11:28, 25 грудня 2013 р.

Останній місяць негативно вплинув на серце та нерви Януковича

Депутат від Партії регіонів анонімно погодився прокоментувати ситуацію з здоров'ям Януковича. Напередодні деякі українські ЗМІ припустили, що у Януковича стався інсульт, пише Аргумент.

«Мене здивувала інформація про те, що у нашого Президента стався інсульт. Я відразу передзвонив моїм колегам, але ті заспокоїли мене і сказали, що ця інформація не відповідає дійсності. Я хочу заспокоїти всіх. Стан здоров'я Януковича не критичний. У нього справді є проблеми. Цей місяць був, напевно, найважчий у його житті. Він практично не відпочивав. Це звичайно позначилося на його серце і нервах», - заявив депутат.

За словами нардепа, зараз Янукович проходить курс лікування.

«Лікарі йому порадили не нервувати і відійти трошки від справ. Тому він і не полетів до Москви, принаймні поки що. Лікарі кажуть, що після Нового року, якщо все буде добре, Янукович повністю стабілізується і зможе і далі виконувати свої обов'язки», - розповіло джерело.

Напередодні прес-служба Януковича на сайті Президента опублікувала фотографію, на якій глава держави спілкується з прем'єром Миколою Азаровим і спікером Володимиром Рибаком. Пізніше з'явилося відео зустрічі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...