• Головна
  • Львів’яни планують перекрити рух транспорту, якщо влада не відремонтує бордюри (ФОТО)
10:00, 20 грудня 2013 р.

Львів’яни планують перекрити рух транспорту, якщо влада не відремонтує бордюри (ФОТО)

До 032 надійшов телефонний дзвінок обуреного львів’янина, який втомився просити владу виконати її прямі обов’язки. Історія триває ще з моменту, коли львівські дороги геть перекопали до Євро-2012.

У Львові, на вул. Стрийській біля Автовокзалу мешканці нарікають на занадто високі бордюри біля пішохідного тротуару та розбитий тротуар.  І якщо молодим людям фізична форма ще дозволяє вправно позмагатися, перескакуючи через таку перешкоду, пенсіонери насправді калічаться. Подейкують, що люди не раз шпортались та падали, перелазячи через височенні бордюри.

Страждають також і молоді мами з візочками. Через такі перешкоди перескочити вкрай важко, та ще й з дитиною.

«Мешканці нашого району готові виходити на страйк! Ми втомились жити у таких умовах! Ми прагнемо до Європи, а живемо як свині! Ми готові перекрити рух тролейбусів біля Автовокзалу, якщо нас ніхто не почує», - каже обурений мешканець вул. Стрийської.

 «Ми не раз із скаргами та зауваженнями зверталися у Львівську міську раду. Але на нас ніхто не реагує. Люди дійсно страждають та часто падають. Цю дорогу робили ще для Євро-2012, однак так і не доробили. Біля кафе «Казка», біля будівництва нового корпусу міліції та на кінцевій зупинці тролейбусу №25 (навпроти Автовокзалу) бордюри не дороблені. Таке враження, що робітники «забули» покласти ще один шар асфальту», - каже чоловік.

«Якщо поруч припаркується автомобіль, неможливо навіть відкрити дверцята через ці бордюри. Але проблем вистачає і пішоходам, особливо ввечері, коли темно», - каже  мешканка вул. Стрийської. 

032 тримає ситуацію на контролі та протягом дня ми подамо іншу сторону ситуації – коментар директора ЛКП «Львівавтодор».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...