• Головна
  • У центрі Львова відкрили ялинку у символах України та Євросоюзу (ФОТО)
а що думаєте Ви?
22:15, 19 грудня 2013 р.

У центрі Львова відкрили ялинку у символах України та Євросоюзу (ФОТО)

а що думаєте Ви?

 Сьогодні, 19 грудня, відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки. Загалом центральну новорічну ялинку Львова прикрашають близько 850 іграшок та прикрас, а також 40 нових синьо-жовтих світильників. Загалом ялинка – у символах України та Євросоюзу – зірочках та тризубах.

Цього року новорічну ялинку привезли з смт. Східниця. 18-метрове дерево коштувало 2,7 тисячі гривень.  Центральна  ялинка, прикрашена українськими гербами та тризубами, а також символами Євросоюзу - зірками (300 шт.), дерев’яними іграшками яворівських майстрів (300 шт.) та іграшками ручної роботи, які виготовили учні художньої школи ім. О. Новаківського (250 шт.), - повідомили у прес-службі ЛМР.

«Рік був важкий, але ми завжди чекаємо свято Святого Миколая, тому що Миколай любить нас. Після свята Миколая є Різдво, а це - одне з найулюбленіших свят для всіх українців. Цього року ялинка є особливою - це євроялинка, яка буде нас наближувати до європейських цінностей, яка буде нашою національною ялинкою. Ялинка завжди була символом добра та світла», - зазначив під час відкриття новорічно-різдвяної красуні Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також разом з мером ялинку відкривали діти зі школи-інтернату №2.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...