• Головна
  • У Москві надумали присвятити провулок «подвигам Беркуту»
20:21, 19 грудня 2013 р.

У Москві надумали присвятити провулок «подвигам Беркуту»

Депутати Пресненського району Москви виступили з ініціативою назвати вулицю Подвигу підрозділу "Беркут" та Внутрішніх військ України і на ній встановити пам'ятний знак.

Ініціатор перейменування - районна депутатка, захисниця історичних пам’яток Москви Олена Ткач - вважає, що "беркутів ці" це заслужили тим, що відбили Адміністрацію президента України в демонстрантів, йдеться в сюжеті ТСН.

Ткач каже, що дивилася в Інтернеті, як "Беркут" Банкову боронив від демонстрантів, та ледь стримувала сльози, і вважає дії "беркутівців" подвигом.

Подвигам "Беркуту" вона пропонує присвятити московський провулок завдовжки в метрів 60 неподалік від російського Будинку уряду та американського посольства. А поруч встановити пам'ятний знак – щось на кшталт розбитої каски "Беркуту".

Московська депутатка каже, що не знала, що "Беркут" жорстоко розганяв мирних демонстрантів, і навіть кадри від 30 листопада, показані журналістом, не переконали Ткач у хибному уявленні про український "Беркут".

Їй більше шкода пам’ятник Леніна і лавочки в Маріїнському парку. Ткач чула, що їх пустили на дрова євромайданівці.

Уже в четвер, 19 грудня, московські депутати мали розглядати питання присвяти провулку подвигам "Беркуту", а остаточне рішення про перейменування – за мерією Москви.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...