• Головна
  • На Львівщині у водія маршрутки поцупили 1800 гривень
15:47, 19 грудня 2013 р.

На Львівщині у водія маршрутки поцупили 1800 гривень

33-річний самбірчанин викрав у водія маршрутного таксі 1800 гривень, за що чоловік отримав 5 років позбавлення волі. Про це інформує ГУ МВС України у Львівській області.

Літом цього року, близько 21-ої години чоловік, знаходячись на автовокзалі  в місті Самборі, зайшов в маршрутне таксі марки «Еталон». На панелі біля водія зловмисник побачив дерев’яну коробку з грошима, довго не думаючи, самбірчанин скориставшись відсутністю водія, відкрито (у присутності пасажирів) забрав з коробки  гроші в сумі 1800 гривень. З привласненими грошовими коштами зловмисник втік.

Завдяки працівникам Самбірського міськвідділу міліції, крадій був розшуканий та затриманий в цей же самий день. За свої протиправні дії грабіжник поніс кримінальну відповідальність за статтею 186 ч.2 КК України (грабіж) та до того ж йому довелось відшкодувати потерпілому матеріальну шкоду, заподіяну внаслідок злочину. Суд  визнав молодика  винним у скоєному та враховуючи невідбуту частину покарання, яке він вже встиг отримати раніше, призначив йому остаточно 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном  на три роки. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...