• Головна
  • Владика Борис (Ґудзяк) звернувся до бізнесменів України (ВІДЕО)
17:31, 18 грудня 2013 р.

Владика Борис (Ґудзяк) звернувся до бізнесменів України (ВІДЕО)

Президент УКУ, єпарх Паризької Єпархії св. Володимира (УГКЦ) владика Борис (Ґудзяк) звернувся до бізнесменів України. У відеозверненні єпископ зазначив: «Сьогодні дуже багато залежить від вашої постави. Бо це той момент, про який запитає нас Господь і запитає історія: що ти робив, як ти стояв і чи простягнув руку своєму братові у цей час? Українці чекають на ваше слово, на вашу солідарність і на вашу підтримку».

Владика закликав представників малого, середнього та великого бізнесу не боятися ризиків, які приходять при моральному свідченні: «Не бійтеся! Господь буде благословити усі мужні, чисті правдиві діла, які ви чинитимете».

Він також наголосив, що Україна перебуває в центрі уваги усього світу, оскільки  сьогодні стоїть питання гідності кожного конкретного українця: «Вони не мають великої сили і великих можливостей, але вони шукають своєї гідності. За неї українці жертвують дуже багато: своїм здоров’ям, своїми заощадженнями, щоб задекларувати своє бажання жити гідно. Я прошу вас, роботодавців, зважити на малого українця. Ваші працівники, споживачі вашої продукції, суспільство і весь світ дивиться на вас, і чекає вашої постави та вашої солідарності», − підсумував президент Українського католицького університету владика Борис (Ґудзяк).  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,82
EUR
42,75
42,78
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...