• Головна
  • Президія Федерації профспілок засудила дії голови, який хотів викинути мітингарів з будинку профспілок
14:22, 14 грудня 2013 р.

Президія Федерації профспілок засудила дії голови, який хотів викинути мітингарів з будинку профспілок

Президія Федерації профспілок України вчора засудила дії голови ФПУ та продовжила договір оренди з Штабом національного спротиву чим задекларувала свою підтримку українцям, які на Майдані відстоюють свої права. Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщига», активіст Євромайдану Ігор Васюник.

«Це приклад незалежної позиції. Президія ФПУ засудила дії голови ФПУ Юрія Кулика, за те що той звернувся до міліції із заявою викинути з Будинку профспілок Штаб національного спротиву та учасників євромайдану, які, начебто, «завдали профспілкам збитків на 20 тис. грн». Кулик діяв самовільно і за наказом влади. Зараз Президія ФПУ відкликає заяву, в якій йдеться про виселення євромітингарів.

На сьогодні обов’язки голови поклали на першого зама Осового Г.В. Новий керівник прийматиме рішення лише погоджені з Президією.

Окрім того, Президія ухвалила рішення продовжити договір оренди з Штабом національного спротиву до 25 грудня, а при потребі – з пролонгацією договору. Це означає, що профспілки по всій Україні підтримали мирну акцію протесту мільйонів українців», - сказав І. Васюник.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...