• Головна
  • У Львові із українсько-американським концертом виступить Bria Blessing (ВІДЕО)
02:08, 14 грудня 2013 р.

У Львові із українсько-американським концертом виступить Bria Blessing (ВІДЕО)

19 грудня, четвер, о 20:00 у «ДжазКлубі.Львів» відбудеться концерт українсько-американського проекту «Bria Blessing.Prologue»
До нас знову приїде наша давня подруга Брія Блессінг, щоб разом зі своїми львівськими та американськими дузями презентувати альбоми «Prologue» та «Chapter 1: Of Flying & Falling».
Американка Брія довго жила у Львові, брала участь у фестивалях "Jazz Bez", "Флюгери Львова", "Щедрий вечір з добрим джазом" та багатьох інших проектах "Дзиґи". Те, що давні друзі повертаються у потрібний час вкотре нагадує про існування чуда.
 
На концерті гратимуть:

Брія Блессінг - вокал, гітара, фортепіано
Анастасія Литвинюк - фортепіано
Ігор Гнидин - барабани
Андрій Кохан - бас
Павло Яворський - електрична гітара
Лінзі Блессінг - бек вокал
Кріста Блессінг - бек вокал


 
Місце: арт-кафе "Квартира 35" (вул. Вірменська, 35 "Дзиґа", 2-ий поверх) 
Вхід: 30 грн., для членів усіх дзиґівських клубів – 20 грн.
10% коштів з проданих квитків будуть передані жертвам торгівлі людьми.
 
Брія про альбоми:

"Prologue"  та "Chapter 1: Of Flying & Falling"  були схожі на "пологи любові" ...і дуже довготривалі пологи. 
"Prologue"  почався у Нешвілі, у студії в підвалі мого друга у 2010 році за тиждень до мого повернення додому до Львова. Мій друг та продюсер Мет Стефанік продовжував працювати над піснями для "Прологу" та протягом наступних 3-х років цей маленький альбом з п’яти пісень нарешті з’явився через імейли та дзвінки по скайпі. 
Тим часом, "Chapter 1" почався у Львові у 2010 році також разом з друзями. Протягом наступних 3-х років, поки робота над"Прологом" тривала на відстані 8300 кілометрів, "Chapter 1"  почав формуватися на цій стороні земної кулі. 
На початку 2013 року Мет попросив мене повернутись у Нешвіл, щоб закінчити обидва альбоми, і після 7 місяців важкої роботи я повернулася до Львова з першими дисками з своїми альбомами в руках. Ці альбоми, записані на 2-ох континентах за допомогою 30 чудових людей з двох різних народів, які я люблю. Вони сповнені пісень написаних мною протягом останніх декількох років переважно натхненних людьми, яких я зустрічала, та історіями, які торкнулись мене. Моя молитва за те, щоб ці пісні глибоко всередині торкнулись кожного, хто їх чутиме.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...