• Головна
  • Україна отримає Вифлеємський вогонь миру через кордон з Польщею (ПРОГРАМА)
14:29, 13 грудня 2013 р.

Україна отримає Вифлеємський вогонь миру через кордон з Польщею (ПРОГРАМА)

Вифлеємський вогонь миру – це подія, яка об’єднує всіх скаутів світу. Вогонь запалений на місці народженні Ісуса Христа, скаути передають його від міста до міста, від країни до країни. Традиційно, цього року Україна також отримає Вогонь миру через кордон з Польщею. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Львівські пластуни переймають естафету від польських скаутів 17 грудня. Для того, щоб отримати цей вогонь миру і добра, вони їдуть до польського кордону. А вже після цього будуть передавати його пластунам із інших міст, а також у церкви, школи, інші організації та приноситимуть людям, котрі не мають змоги зробити цього самі.

«Ідея Вогню і його простий символізм — мир, радість і братерство. У цей переломний для країни час, пластуни поширюватимуть Вогонь і на Євромаданах, аби дух любові та добра завжди був присутнім у серцях кожного з нас», - розповідає координатор всеукраїнської акції «Вифлеємський Вогонь Миру» Ксенія Мединська.

Нагадаємо, що акція започаткована 1988 року Австрійською телерадіокомпанією як благодійний вчинок — донести світло з символічного місця народження Ісуса Христа тим, котрі святкують Різдво поза домом — у лікарнях, сиротинцях тощо. Того ж року ініціатива була підхоплена скаутами Відня і до цього року поширюється скаутами усіх країн.

Програма 17 грудня:

11:00 - передача ВВМ пластунам на кордоні з Польщею

16:00 - передача ВВМ меру Львова

17:45 - передача ВВМ молоді та громадським організаціям в Домініканському соборі

18:45 - передача ВВМ на зберігання до Собору Святого Юра.

Довідка

Охочим журналістам долучитися до поїздки на кордон просимо звертатися за тел.  +380937821863, +380685293336 - менеджер Пласту з зовнішніх зв'язків Роман Задорожний.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...