• Головна
  • Нардепи закликають мешканців Львівщини масово виїжджати на майдан
14:44, 12 грудня 2013 р.

Нардепи закликають мешканців Львівщини масово виїжджати на майдан

Народні депутати з Львова та Львівської області закликають галичан та усіх українців приїхати на підмогу активістам євромайдану. Про це йдеться у зверненні нардепів від Міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина» у ВРУ.

«Шановні львів’яни та мешканці Львівської області, сьогодні настав час, коли всім нам необхідно максимально змобілізувати та сконсолідувати свої сили для боротьби зі злочинним режимом.

В ніч з 10 на 11 грудня влада ще раз підтвердила свої наміри – силою придушити мирне повстання сотень тисяч українців, які вже третій тиждень відстоюють на головному майдані країни свої права, гарантовані законодавством та Конституцією України. Влада, на чолі з антиукраїнським президентом Віктором Януковичем, залишається глухою до вимог євромайдану. Попри обіцянки президента міжнародним послам припинити політичні репресії, кровопролиття та сісти за стіл переговорів, люди вкотре зіткнулись з беззаконням та насильством. Вся країна та світ із жахом спостерігали, як влада знову віддала наказ силою розігнати мирну акцію протесту.

Третій тиждень тисячі українців героїчно відстоюють долю мільйонів, майбутнє всієї держави. Попри складні погодні умови та виснаження в обороні євромайдану, наші побратими та ми стоятимемо до переможного кінця. Закликаємо усіх, приїхати в Київ та підтримати євромайдан, відстояти своє право жити в демократичній та європейській країні», - говориться у зверненні нардепів Степана Кубіва, Ігоря Васюника, Михайла Хміля, Андрія Парубія, Михайла Блавацького та Лідії Котеляк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,98
43,02
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...