• Головна
  • Політична криза в Україні може вплинути на проведення Олімпіади-2022 - Азаров
15:11, 12 грудня 2013 р.

Політична криза в Україні може вплинути на проведення Олімпіади-2022 - Азаров

У четвер, 12 грудня, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що шанси України на успішне проходження відбіркових турів на право проведення зимової Олімпіади у 2022 році знижує політична нестабільність в країні. Про це написав Корреспондент.net.

"Зараз політична нестабільність в країні, безумовно, знижує наші шанси на успішне проходження відбіркового туру", - сказав він, відкриваючи у четвер в Конча-Заспі засідання організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в олімпійських юнацьких, олімпійських, паралімпійських і дефлімпійських іграх .

"Але ми, знову ж таки, виходимо з того, що є сьогодні політична нестабільність, а завтра її не буде. І я сподіваюся, що чим швидше ми її врегулюємо, тим впевненіше підемо шляхом участі в праві отримати таку путівку на зимову Олімпіаду 2022 року", - додав Азаров.

Нагадаємо, 14 листопада Україна подала заявку на право проведення у Львові XXIV зимової Олімпіади в 2022 році.

Згідно з інформацією на сайті МОК, виконавчий комітет організації здійснить відбір міст-кандидатів орієнтовно в липні 2014 року, а остаточно місто-господар проведення Олімпіади-2022 оберуть 31 липня на сесії МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).

Про намір боротися за право проведення Олімпіади-2022 також заявили Казахстан (Алмати), Швеція (Стокгольм), Норвегія (Осло), Китай (Пекін і Чжанцзякоу), спільно Польща та Словаччина (Краків і Ясна).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...