• Головна
  • Київський майдан знову зводить барикади. Всіх небайдужих знову кличуть до Києва
13:27, 11 грудня 2013 р.

Київський майдан знову зводить барикади. Всіх небайдужих знову кличуть до Києва

Київський Євромайдан відновлює сили та барикади після нічного штурму спецзагонів «Беркуту» та військових з внутрішніх військ. Зараз на стратегічних вулицях біля Майдану: вул. Інститутська, Хрещатик (біля КМДА), а також будинку Профспілок, мітингуючи знову відновлюють барикади. Про це повідомив кореспондент 032 з місця подій.

Після нічного штурму Євромайдану кількість людей в столиці невпинно збільшується. Люди, які підходять, допомагають харчами та одягом мітингуючим. Окрім того, мітингуючи біля київської адміністрації та Хрещатику самостійно розчищають дорогу від льоду, снігу та сміття. При цьому люди використовують  підручні засоби – ломи та лопати.

Також, як звично, на київському Євромайдані, дівчата роздають мітингуючим зігріваючі напої та їжу. Серед натовпу також дуже помітно багато представників духовенства, священики та семінаристи.

Як зазначив наш кореспондент, до Києва їхало надзвичайно багато автомобілів з Львівської області, а також вирушила організована колонна мітингувальників з 50-ти автомобілів, які також добиралися до Києва допомагати тримати оборону Майдану. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,94
EUR
42,87
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...