• Головна
  • Для діток з малозабезпечених сімей організують свято з екоіграшками
21:06, 11 грудня 2013 р.

Для діток з малозабезпечених сімей організують свято з екоіграшками

Управління соціального захисту спільно з компанією «Ігротеко» проведуть захід до дня Св. Миколая для дітей із малозабезпечених сімей. Свято проведуть 16 грудня в крамничці «Ігротеко».

«Команда «Ігротеко» завжди дбає про діточок, даруємо їм радість і тепло. Тому всі організаційні витрати компанія бере на себе, щоб діти отримали незабутні враження від свята», - зазначають організатори.

Додамо, у листопаді цього року компанія «Ігротеко» відсвяткувала свій 3-й день народження. ТМ «Ігротеко» пропонує розвиваючі, екологічні конструктори з деревини дуба для дітей від 3-х років. Верхня вікова межа відсутня, оскільки підприємство виготовляє різні за рівнем складності конструктори - від найпростіших до найскладніших, за якими навіть дорослі із задоволенням проведуть не один вечір.

Здобутками команди «Ігротеко» на сьогоднішній день є перемоги в номінаціях «Відкриття року-2011» та «Краща розвиваюча іграшка-2012» в межах щорічних конкурсів «Краща іграшка року»  на Міжнародному форумі товарів та послуг для дітей «Baby Expo» та любов і визнання продукції дітьми і дорослими.  Відвідувачі дитячих магазинів, фестивалів, ярмарків, конкурсів неодноразово мають змогу знайомитись з виробами львівського виробника, взяти участь у майстер-класах і гарно провести свій час. «Ігротеко» - команда креативних ентузіастів, які дбають про інтереси дітей та хочуть зробити їх щасливими. З появою на українському ринку  конструкторів «Ігротеко» у дітей з’явилась можливість гратися якісною іграшкою – безпечною, корисною, екологічною, доброю, яка не містить шкідливих домішок, не фарбована.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...